ИСТОРИЯ

Биодар е фирмен магазин на най-старата и най-голяма в света, производител на билкови продукти – индийската компания Байдиянат, Калкута. Гудкеър е дъщерна фирма на Байдиянат, използвана като марка на продуктите за износ. Байдиянат е световен лидер в областта на Аюрведа – „Знание за живота“.

Единствено продуктите на Байдиянат ползват названието „Автентична Аюрведа“, като запазена марка. Производствената гама се състои от над 700 патентовани аюрведични продукта. Заводите са сертифицирани по ДжиЕмПи и ИСО. Към настоящия момент Байдиянат разполага със собствен аюрведичен изследователски институт „Пандит Рам Деял Джоши Мемориал“, основан в 1917г. в Патна, 10 ултрамодерни производствени фабрики. Билките се берат от техния естествен хабитат – дивата природа. Това прави продуктите високоефективни – диворастящите билки са най-високия клас билкови продукти, предлагани на пазара.

Гудкеър – Байдиянат притежават над 3500 клиники и провеждат лечение с продуктите аюрведични лекари, обучени в техните институти по Аюрведа.

Продуктите се предлагат във фирмен магазин БИОДАР.

Това съдържание иска бисквитки.
PGlmcmFtZSBsb2FkaW5nPSJsYXp5IiB3aWR0aD0iOTgwIiBoZWlnaHQ9IjU1MSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9QbHo0RFlPd3Q3QT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==